For Grog

For some reason the noworky would'nt send from my mrl so here it is:

runtime error createAndStart(OpenNi, org.myrobotlab.service.OpenNi) java.lang.NullPointerException
Repo info finished install of org.myrobotlab.service.OpenNi
runtime info unzipped C:\Users\LattePanda\.ivy2\cache\org.myrobotlab.openni\openni-deps\zips\openni-deps-0.1.zip
runtime info unzipping C:\Users\LattePanda\.ivy2\cache\org.myrobotlab.openni\openni-deps\zips\openni-deps-0.1.zip
runtime info installed java3d/j3d-core-utils/1.3.1/null platform x86.64.windows
runtime info installed java3d/j3d-core/1.3.1/null platform x86.64.windows
runtime info installed javax.vecmath/vecmath/1.5.2/null platform x86.64.windows
runtime info installed org.myrobotlab.openni/openni-deps/0.1/zip platform x86.64.windows
runtime info installed simpleopenni/openni/1.96/null platform x86.64.windows
Repo info     6 artifacts copied, 0 already retrieved (115433kB/1195ms)
Repo info     confs: [compile, runtime, test]
Repo info :: retrieving :: org.myrobotlab#myrobotlab-core
Repo info     ---------------------------------------------------------------------
Repo info     |       test       |   6   |   0   |   0   |   0   ||   6   |   0   |
Repo info     |      runtime     |   6   |   0   |   0   |   0   ||   6   |   0   |
Repo info     |      compile     |   6   |   0   |   0   |   0   ||   6   |   0   |
Repo info     ---------------------------------------------------------------------
Repo info     |       conf       | number| search|dwnlded|evicted|| number|dwnlded|
Repo info     |                  |            modules            ||   artifacts   |
Repo info     ---------------------------------------------------------------------
Repo info :: resolution report :: resolve 713ms :: artifacts dl 68ms
Repo info     found java3d#j3d-core-utils;1.3.1 in central
Repo info     found java3d#vecmath;1.3.1 in central
Repo info     found java3d#j3d-core;1.3.1 in central
Repo info     found javax.vecmath#vecmath;1.5.2 in central
Repo info     found org.myrobotlab.openni#openni-deps;0.1 in myrobotlab
Repo info     found simpleopenni#openni;1.96 in myrobotlab
Repo info     confs: [compile, runtime, test]
Repo info :: resolving dependencies :: org.myrobotlab#myrobotlab-core;working@PC
Repo info :: loading settings :: file = libraries\ivysettings.xml
Repo info starting install of org.myrobotlab.service.OpenNi


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
GroG's picture

Hi Hal, I suspect the OpenNI

Hi Hal,
I suspect the OpenNI does not support arm or whatever OS/Platform/Bitness LattePanda V1 is.

HaL's picture

Thanks. I'll keep trying

Thanks. I'll keep trying different options.